Over ons

Het Zuivelbos, een toepasselijke naam die relateert aan familie van den Boom. Een plek waar koeien meer zijn dan dieren en als familie worden gezien. Waar producten verkrijgbaar zijn van volle melk tot aan overheerlijke yoghurt en bavarois. Voor ieder wat wils, vol van smaak. Ontstaan uit durf, lef en passie. Het Zuivelbos, gericht op de toekomst.

Een oude traditie, een nieuwe generatie

Een nieuw hoofdstuk is toegevoegd aan het melkveebedrijf. Wij, Martijn en Sanny, hebben onze dromen mogen verwezenlijken door durf, passie en geloof. Dit met het doel om iets nieuws te bieden wat voor iedereen toegankelijk is, met oog op de toekomst. Passie, durf en geloof worden gemend en toegevoegd in Het Zuivelbos, een toepasselijke naam die relateert aan familie van den Boom.


Om Het Zuivelbos uniek te maken kijken wij uit naar de toekomst. Wij vinden namelijk, dat we ons ervan bewust moeten zijn wat er met onze producten gebeurt. Denk hierbij aan producent naar consument, maar ook nog veel verder dan dat! Zuivelproducten brengen culturen, levensstijlen en bijzondere momenten samen. Wij vinden dat het tijd is om verandering te brengen in de kijk naar producten.

Maar juist om het anders te doen dan anders, heb je lef nodig! Wij geloven in oude ambacht, traditie en familie maar óók in experimenteren, eigenzinnigheid en avontuur. Respect voor het verleden, maar zuivel anno nu. De perfecte omschrijving voor Het Zuivelbos!

Met Het Zuivelbos staan wij in contact met onze klanten en kunnen wij een divers aanbod aanbieden waardoor er voor iedere cultuur, generatie en lichaam een smaakvol product is; van lekkere verse volle melk tot aan overheerlijke bavarois. Zo merken wij dat er ook vanuit diverse culturen mensen ons bezoeken op de boerderij en op de markt. Zo worden de zuivelproducten, ook wel de ‘witte zuivel’ zoals yoghurt, karnemelk, boter – allemaal pure producten zonder toevoegingen – veel verkocht. Dit zijn dan ook producten waarmee je allerlei kanten in op kan in de internationale keuken.

Al deze producten van onze eigen boerderij, met liefde voor onze dieren en de natuur! Het Zuivelbos, is de plek waar onze producten met passie worden ontwikkeld, speciaal voor jou! Wil je een kijkje komen nemen op de boerderij, in onze winkel of kom je gezellig bij ons melkwagentje langs op de markt? Wij kijken er enorm naar uit om onze smaak met jullie te delen.

Het Zuivelbos

Openingstijden

Maandag
Boerderijwinkel (Sterrebos 13)  13.00 -16.00 u

Woensdag
Winkelcentrum Woensel 09.00 – 12.00 u
Besterdmarkt Tilburg 09.00 – 12.00 u
Boerderijwinkel (Sterrebos 13)  13.00 -16.00 u

Donderdag
Markt Utrecht Overvecht 09.00 – 13.00 u
Markt Helftheuvel Den-Bosch: 09:00 – 13:00 u

Vrijdag  
Markt Utrecht Kanaleneiland 09:00 – 13:00 u
Centrum Arnhem 09:00 – 13:00 u

Zaterdag
Woenselse markt (Kruisstraat) 10:00 – 17:00u
Boerderijwinkel (sterrebos 13) 10.00 – 15.00 u

Contact:

Adres:        Sterrebos 13
                   5491  TL Sint-Oedenrode
                   Noord-Brabant
                   Nederland

Telefoon:   +31624141447

Mail:         Info@hetzuivelbos.nl